Пікантна спокуса: як підготуватися до сексу на природі і що з собою взяти

Секс

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Колаж Hochu.ua / Як підготуватись до сексу на природі

Інструкція до сексу на природі

Оргазм під зоряним небом у лісі чи горах, де вас із партнером ніхто не бачить і не чує - хіба це не звучить, як приваблива ідея? Або палке побачення на порожньому пляжі під шум води?

Однак є деякі деталі, про які варто подбати заздалегідь, щоб забезпечити собі приємний вечір без неприємних наслідків. Ми розповідали, чому секс в публічному місці може бути привабливим. Тепер поговоримо про інтим на природі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тонкощі сексу на пляжі

Віддатись пристрасті на піску громадського пляжу чи на березі невеликої водойми після закінчення купального дня - ми бачимо це у фільмах. Однак, чи настільки приємним буде секс, якщо після нього вам доведеться відправитись у лікарню і пояснювати медперсоналу, звідки у вас пісок у місцях, де його бути не повинно? Про деякі ризики, зокрема, пише The Sun.

Вам навіть не обов’язково займатись чимось пікантним на пляжі, щоб знати, що пісок потрапляє всюди, куди ви його впустите. А під час інтиму дуже великий ризик, що він потрапить точно не туди, звідки його легко буде дістати. А якщо врахувати те, яке це благодатне середовище для бактерій, то перспектива здається взагалі неприємною. Те ж саме, до речі, стосується випадків, коли ви намагаєтесь займатися сексом у водоймі.

Якщо ви все ж наважились, подбайте про технічні моменти. Як мінімум, вам знадобляться:

  • сонцезахисний крем залежно від часу доби

  • щільне покривало

  • санітайзер для рук

  • вологі серветки

  • лубрикант, який не змивається водою (наприклад, на масляній основі)

ризики сексу на пляжі

Також не забувайте, що якщо вас спіймають, це може закінчитись штрафом. Публічним місцем в Україні може бути будь-яке місце, адже юридично під цю дефініцію підпадає будь-яке місце, де поблизу є або можуть бути люди. Те саме, до речі, стосується й наступного розділу - сексу у кемпінзі.

Самотній намет у лісі

Багато людей в погоні за свіжим повітрям та краєвидами вибираються з міст у зони відпочинку. Дехто з них полює й за новими сексуальними враженнями. І рюкзак туриста тут виглядає переконливіше пляжної сумочки. На hipcamp, профільному порталі для туристів, поділились підказками щодо сексу в кемпінгу, які дозволять спланувати інтим та зробити його максимально можливо комфортним. Зокрема, варто подбати, щоб у вашому рюкзаку були:

  • Комплект одягу для відпочинку, який ви використовуєте лише наметі

  • Зубна паста

  • Вологі серветки, в тому числі й для інтимної гігієни

  • Презервативи та лубрикант (останній буває в саше, так вам не доведеться тягнути з собою цілий флакон)

  • Рушник не буде зайвим

  • Засоби для відлякування комах

Знайдіть приховане місце, подалі від спільних місць або жвавих доріжок. Ще маленький лайфхак: чим вище ви знаходитесь, тим легше буде помітити будь-кого, хто блукає, перш ніж вони помітять вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вихід із вашої спальні може також вивести ваше сексуальне життя на абсолютно новий рівень і зробити ваші стосунки міцнішими, ніж будь-коли. Такий секс не обов’язково повинен бути огидним або незручним — просто збирайтеся з розумом. Також ми розповідали, які найбільші помилки жінки роблять в ліжку.