"Полуничка" на Новий рік: найкращі подарунки з сексшопу для коханого + ціни

Секс

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми вже розповідали, що купити в сексшопі, щоб підготуватися до блекаутів. Тепер поговоримо про підготовку до новорічних свят. День святого Миколая, Різдво та Новий рік - будь-яке зі свят циклу пасує до того, щоб дарувати подарунки. Поговоримо про ідеї подарунків, які можна добрати з товарів магазину для дорослих.

Асортименти українських магазинів пропонують товари на будь-який смак та гаманець. При виборі можна як орієнтуватись на уже існуючі вподобання свого партнера, так і спробувати щось абсолютно нове, незвичну стимуляцію чи цікаву форму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загальні товари

Сексшопи мають безліч товарів, не прив’язаних до статі. Їх використання обіцяє приємне часопроводження як у парі, так і наодинці.

Масажні свічки

Свічки з низькою температурою плавлення, які зроблені з масажних олій. Від вогню олії тануть і стають теплим помічником у еротичному і не тільки масажі. Ціна залежно від бренду та розміру варіюється від 300 гривень (за свічку 30 мл) до 1000.

Масажні олії та гелі

Масажні засоби з секс-шопу якісніші, ніж в аптеці. Їх творці передбачили їх використання під час еротичної гри, тому аромати підібрані так, щоб розбурхувати уяву. Про призначення варто читати на упаковці - деякі (проте не всі!) можна використовувати як лубрикант, а деякі є ще й їстівними. Вартість варіюється від 300 до 2000 гривень.

Шоколад для малювання на тілі

Це продукт для вишуканої еротичної гри. Можна малювати на тілі коханого цікаві візерунки, а потім проходитись по них язиком.

Шоколад для малювання Shunga

Мастурбатори

Їх є безліч видів, з різною вартістю та призначенням. Від найпростіших і практично одноразових “кишенькових” Tenga Egg (200-300 грн за штуку) до футуристичних, на кшталт Arcwave PAT Stroker, що стимулює пеніс повітряними хвилями (близько 7 500 грн). Є і проміжні варіанти, такі як Tenga Spinner (1200 грн) та Arcwave Pow Stroker з контролем всмоктування (3 500 грн).

Інноваційний мастурбатор Arcwave PAT Stroker

Це цікавий спосіб привнести щось новеньке у вашу інтимну взаємодію. Варто пам’ятати, що будь-які секс-іграшки, а особливо мастурбатори, для довгої служби потребують якісного догляду. Тому таку річ краще дарувати одразу з той-клінером (від 200 грн до 1800 грн залежно від об’єму засобу, призначення та бренду) та відновлювальною пудрою від 300 грн до 600 грн (це мастхев саме для мастурбаторів).

Мастурбатор Tenga Spinner

Засоби для орального сексу

Наприклад їстівні лубриканти, які випускають з різними смаками та ароматами (200-900 грн). Або смужки для орального сексу (200-300 грн). Вони пасують до будь-якого виду орального сексу. Також окремо є засоби для мінету:

  • спреї для глибокого мінету (500-900 грн)

  • засоби для підвищення слиновиділення (близько 800 грн)

  • гелі для мінету (600 грн)

Також можна дібрати подарунок з натяком. Чудовим натяком, на нашу думку, буде гель для кунілінгусу (400 грн), якщо подарунок дарує жінка.

БДСМ

Якщо ви з партнером любите ігри з підкоренням або інші практики з цієї сакральної абревіатури, Новий рік може стати чудовою нагодою обновити наявний арсенал аксесуарів. Чудовим рішенням будуть стрічки для бандажа (від 200 грн до 1000) або свічки для вокс-плей (від 300 до 1500 грн).

Ерекційне кільце

Це секс-іграшка, яка одягається на член і створює штучний бар'єр на шляху венозної крові з печеристих тіл статевого члена. Це призводить до посилення ерекції та збільшенню її тривалості. Перед використанням цієї іграшки варто уважно прочитати інструкцію.

Ерекційне кільце We-Vibe Bond

Звичайні ерекційні кільця та ласо на кшталт LUX Active Tether можна купити за 300-400 гривень. Моделі з вібрацією та можливістю керувати іграшкою через застосунок, такі як We-Vibe Bond обійдуться дорожче - близько 5 000 грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І це тільки верхівка айсберга асортименту середньостатистичного магазину для дорослих. Також ми ділились порадами щодо того, як обрати ідеальні презервативи. Їх, до речі, теж варто купувати у сексшопі.