Як стати богом кунілінгусу: поради для хлопців та дівчат

Секс
699

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, чому лесбійки мають кращий секс порівняно із жінками, які мають статеве життя з партнерами чоловічої статі. Одна із причин - їм рідко доводиться пояснювати одна одній, що та як робити. Яскраво ця різниця проявляється, коли мова заходить про оральний секс.

На шляху до якісного кунілінгусу, перш за все, стоять упередження - хтось переживає, що не вміє його робити, хтось соромиться власного тіла і тому не може розслабитись і отримувати задоволення. Звісно, немає правильного чи неправильного способу доставляти і отримувати задоволення - все, що подобається всім учасникам інтеракції, є допустимим і прекрасним. А вподобання, табу і правила найкраще обговорювати індивідуально - з партнером чи партнеркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що таке кунілінгус?

Це стимуляція зовнішніх статевих органів жінки за допомогою губ та язика. Це той вид сексу, при якому велика частина жінок досягає оргазму. Про це пише Wonderzine .

Під час кунілінгусу більша частина уваги відводиться клітору. Це найчутливіша частина вульви. Клітор прикритий складочкою шкіри - капюшоном.

Піхва - теж чутлива. Не варто її ігнорувати під кунілінгусу. Орієнтуйтесь на реакцію партнерки. Вздовж піхви розміщені великі й малі статеві губи; їх чутливість абсолютно індивідуальна.

Як робити кунілінгус

Як ми вже зазначали, немає правильного чи неправильного способу робити кунілінгус. Завжди треба орієнтуватися на слова та реакцію партнерки. Але є низка загальних рекомендацій, дотримання яких точно не зробить гірше.

Тримайте ритм

Розпочинайте повільно. Почніть із поцілунків, пестощів грудей. Щоб зрозуміти ритм, який подобається вашій партнерці, експериментуйте з різними погладжуваннями, швидкістю та тиском.

Комфорт і гігієна

Можна підкласти під стегна партнерці подушку. Так буде просто зручніше. Практика допоможе знайти оптимальну позицію, в якій буде комфортно вам обом. Перед сексом обов’язково вимийте руки, переконайтеся, що ваші нігті нічого не поранять і не зачеплять.

Базові рухи

Іноді зустрічається рекомендація, що потрібно сильно натискати на клітор. Але це все дуже індивідуально. Клітор – дуже чутливий. Стимулювати його потрібно ніжно й поступово, щоб на практиці дізнатися, яка інтенсивність подобається вашій партнерці. Найпростіші базові рухи язиком, які застосовуються – вертикальні (від низу до верху) і кругові.

Пенетрація язиком

Приємний прийом - проникнення язиком у вагіну. Спробуйте для цього підкласти під стегна партнерки подушку. Пестощі входу і стінок біля нього подобаються багатьом жінкам.

Фінгерінг і секс-іграшки

Кунілінгус ідеально метчиться як з фінгерінгом, так і з секс-іграшками. Зручно стимулювати партнерку вагінально пальцями або вібратором, поки пестите її язиком.

Якщо вас спіткала втома

Це цілком нормальна ситуація, адже по перше, в кожної дівчини і навіть в різних ситуаціях час на отримання задоволення різний. Ну і язик - не такий натренований орган, і він може втомитися. В такому разі варто змінити техніку й власні органи стимуляції. Якщо відчуваєте, що у вас втомився язик, дайте йому відпочити та долучіть губи або пальці. Це дасть змогу не переривати секс. Скористайтесь цією нагодою, щоб поспостерігати за партнеркою та її задоволенням, а тоді - повертайтесь до заняття.

Як розповідає Пані М., авторка блогу “Ці ****ські історії” в колонці для “Вечора” , навіть найкращий на вашу думку кунілінгус може бути жахливим, якщо ви робите його не так, як треба іншій людині. Блогерка також дала кілька порад дівчатам щодо кунілінгусу.

  • Активна згода робить все краще. Якщо ви не хочете кунілінгус, то не зобов’язані погоджуватись. Зупиняйте в процесі будь-яку практику, яка вам не подобається. І, разом з тим, направляйте партнера чи партнерку, якщо людина хоче навчитися.

  • Артикулюйте словами , що ви відчуваєте. Говоріть або хоча б рухами подавайте сигнали, що вам подобається, а що – ні. Достатньо буде слів “Повільніше”, “Легше”, “Так!”, “Не зупиняйся!”, “Ще”, “Отут”, “Продовжуй”.

  • Додати лубриканту - не страшно. Є лубриканти для орального сексу. Вони бувають з різними смаками - це навіть допоможе відчути себе впевненіше, якщо ви переживаєте за смак і запах.

Та якщо ваш партнер кривить носа від вашого запаху та ще й дозволяє собі робити якісь неприємні коментарі з того приводу, то у мене для вас погана новина. Це не зміниться, - зазначила блогерка.

Оральний секс – це повноцінна сексуальна практика. На початку цього матеріалу ми писали, що від кунілінгусу отримують оргазм більшість жінок, проте, не всі - і це теж нормально. Але навіть якщо партнерка не доходить до кульмінації під час такої стимуляції - це все одно приємно, поки вам не вказали на зворотнє.

Ще один важливий момент - безпека. Оральний секс без захисту такий же ризикований, як і всі інші сексуальні практики. Тому подбайте перш за все про власну безпеку.

В теорії для захищеного кунілінгусу використовують латексні серветки, але на практиці знайти їх навіть у секс-шопах - це щось із області фантастики. Тому для цього можна розрізати звичайний презерватив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найголовніше в оральному сексі, як і в будь-якому іншому - не бійтесь розмовляти з партнером. Врешті-решт здорова розмова про інтимне робить інтим лише кращим.