Як довести дівчину до “вагінального” оргазму: експертка назвала дві найкращі пози для цього

Секс

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Колаж Hochu.ua / Як же його досягнути

Саме в цих двох позиціях найвищий шанс отримати оргазм від проникнення

Насправді “вагінальний оргазм” - це в чомусь проблемна концепція. Тому ми і беремо його в лапки - адже як такого вагінального оргазму не існує. Те, що прийнято ним називати - це просто інший спосіб стимуляції клітора, грубо кажучи “з іншого боку”. Втім, є можливість збільшити шанс оргазму від пенетрації, якщо обрати правильну позу для цього.

Піхва - не клітор, в ній немає анатомічної структури, яка здатна привести жінку до кульмінації. Тож оргазм, який відчувають деякі жінки під час вагінального проникнення теж настає від стимуляції клітора. Просто для цього їм не потрібно додатково стимулювати його рукою чи іграшкою. Щасливиці. Але про все по порядку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В чому проблема “вагінального оргазму”? 

Немає проблеми у тому, щоб приходити до оргазму будь-яким чином, яким вам комфортно це робити. Проблемним є лише міт про те, що всі жінки повинні кінчати лише від проникнення. І це зовсім не невинне упередження, воно навіть може призвести до сексуальних розладів.

Якщо змоделювати ситуацію, уявіть собі дівчину, яка росла у ідеї “вагінального оргазму”, впевнена, що всі жінки кінчають від проникнення, а значить, вона теж зможе. І от вона виростає, починає жити статевим життям, а оргазм все ніяк не наступає. Вона думає, що це з нею щось не так, і починає імітувати оргазм, щоб зробити приємно партнеру. Він же так старається!

І це не вигадана ситуація: за статистикою, про яку пише Daily Mail, від 30 до 75% жінок все своє життя імітують оргазм. Серед причин називають невпевненість у собі й турботу про самооцінку партнера. 

Кадр із фільму “Коли Гаррі зустрів Саллі”, де жінка імітує оргазм у ресторані

Врешті, всім варто нарешті змиритися - деякі жінки ніколи не відчують “того самого” оргазму. І це не робить їх неповноцінними чи неправильними. Яким би чином дівчина не досягала оргазму - він завжди правильний і завжди саме той, що треба. Це залежить від маси факторів - від банального анатомічного (як близько вхід у піхву знаходиться від клітора) і до вибору пози. От на цьому зупинимось детальніше.

Пози для оргазму від проникнення

Звісно, жодна з цих поз не дає гарантії для кульмінації без додаткової стимуляції клітора. Але Дана Марагутакіс, лікарка та членкиня Британської асоціації сексуального здоров’я на сторінці освітнього проєкту Yoxly розповіла про дві пози, які збільшують імовірність оргазму внаслідок пенетрації. В них немає ніякої магії - чиста анатомія. Саме в цих двох позиціях відбувається прямий контакт клітора з лобком партнера, що і збільшує вірогідність оргазму. 

Пастушка, або класична вершниця

Жінка зверху на партнері, обличчям до обличчя. Для багатьох саме це - улюблена поза. Вона не лише пропонує легку стимуляцію клітора об лобкову кістку партнера, але й дозволяє контролювати швидкість і глибину проникнення.

sexualpositionsfree.com /

Сидячи віч-на-віч

Щоб прийняти цю позу, почніть з вершниці. Нижній партнер сідає, і ви опиняєтесь віч-на-віч. Тут знову є прямий контакт клітора з лобком партнера, а ще, як бонус - можна цілуватись. 

sexualpositionsfree.com / В цій позиції можна цілуватись
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам’ятайте, що навіть якщо жодна з цих поз не призвела до оргазму - завжди можна простягнути партнерці “руку допомоги. Яким би чином дівчина не досягала оргазму - він завжди правильний і завжди саме той, що треба. До речі, ви знали, що чоловіки теж імітують оргазм? Ми розповідали, як і навіщо вони це роблять.