Чи добре ви цілуєтесь? 5 помилок, які перетворять поцілунок на катастрофу

Секс
1 013

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Pexels / Що зробить поцілунок неповторним

Подбайте про це - і ваші поцілунки будуть незабутніми

Ми розповідали, як пестити груди партнера чи партнерки. Тепер ділимось порадами, які допоможуть вам підняти на новий рівень мистецтво поцілунку. Вони прості, практично елементарні, але саме про ці пункти легко забути, що перетворить поцілунок на катастрофу.

Є одне запитання, яке кожен хоч раз собі задавав: “чи добре я цілуюсь?”. Звісно, тут усе абсолютно індивідуально - кожен цілується по-своєму та має свої вподобання. Однак є базові речі, ігнорування яких може легко зіпсувати враження від вас у ролі цілувальника. Про них розповіла Дана Марагутакіс, лікарка та членкиня Британської асоціації сексуального здоров’я. Пам’ятайте про ці прості пункти - і це допоможе вам покращити навички цілунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потріскані губи - погана ідея

Зволожуйте губи бальзамом або гігієнічною помадою, щоб вони були м'якими та приємними на дотик. Уста, які потріскались і на яких лущиться шкіра, приносять дискомфорт не лише вам - це може дратувати та відволікати вашого партнера.

Поспішиш - людей насмішиш

Не починайте одразу “кидатись” на партнера по поцілунках та задавати скажений темп. Не поспішайте, поетапно нарощуйте темп, якщо це потрібно. Почніть з легких, ніжних, грайливих поцілунків, поступово збільшуючи інтенсивність по мірі того, як цілуєтесь.

Не забувайте про руки

Уста - не єдина ваша “точка з’єднання”. Додайте ніжні та акуратні погладжування, дотики до обличчя, шиї або спини вашого партнера. Це додасть близькості та емоційності поцілунку.

Подбайте про “подих дракона”

Це елементарна річ, але як же легко про неї забути! Регулярно чистіть зуби, користуйтеся зубною ниткою та ополіскувачем для рота, щоб ваше дихання було приємним. Користуйтесь жуйками або м’ятними цукерками, якщо не хочете передати партнеру чи партнерці смак вашого обіду чи вечері.

Не відволікайтесь

Візьміть за правило - поцілунок означає повне занурення. Зосередьтеся на тому, що ви робите, будьте присутніми тут і зараз. Покажіть своєму партнеру, що ви цінуєте цей момент і насолоджуєтесь ним. Крім того, розсіяна увага псує усе задоволення і для вас.

Не бійтеся експериментувати та шукати те, що подобається вам обом. Як і в інших сферах, практика робить цілунки досконалими! Цілуйтесь частіше, і ви обов'язково станете майстром поцілунків. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, чи знали ви, що чоловіки теж можуть симулювати оргазм? Ми розповідали, як та навіщо вони це роблять.