Уроки зваблення Мерилін Монро: що таке "метод трикутника", і чому чоловіки шаленіють від цього погляду (ВІДЕО)

Секс
1 036

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Мерилін була справжньою майстринею зваблення. Фото: Знаменитий кадр із фільму "Свербіж сьомого року"

Вчитись потрібно у майстрів своєї справи

Зміст:

Образ Мерилін – це візитна картка Голлівуду, еталон жіночності та сексуальності. Спробуємо розібратись у тому, що ж робило Мерилін Монро такою неперевершеною спокусницею. Також ми розповідали, які “дзвіночки” у поведінці людини сигналізують про те, що вона тебе хоче.

Мерилін Монро - це не просто сума красивих рис. Її образ - складна мозаїка, в якій кожна деталь – від погляду до постави – працювала на створення еротичної напруги. На своєму ютуб-каналі Шеллон Лестер, редакторка журналу NYC розібрала образ Мерилін і спробувала виокремити секрети її магнетизму, що зачаровували чоловіків та жінок. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що таке “метод трикутника” Мерилін Монро?

Мерилін Монро була майстринею невербальної комунікації. Її погляд, жести, хода – все було продумано до дрібниць. Вона вміла грати на контрастах: бути одночасно вразливою і сильною, невинною і спокусливою. Цей коктейль з протилежностей і притягував чоловіків. Це називають “Ефект Мерилін Монро”, по суті, як мова її тіла повністю змінила те, як вона представила себе світові. 

Кожен рух, крок та погляд був вивірений. Вона була особливою майстринею зорового контакту - її фірмовий погляд “трикутник”, за переказами, мав силу захопити і звабити когось, хто перебуває на іншому кінці кімнати. Приклад цього акторка продемонструвала у фільмі “Ніагара”. 

На відео ми бачимо, як Монро швидко перенаправляє свій зір у трьох напрямках. Вона зосереджує погляд на людині, дивлячись не просто на її обличчя, а на ліве око. Потім акторка переводить погляд на праве око, і на мить опускає погляд на губи. Фінальним штрихом вона коротко дивиться просто в очі співрозмовнику, перш ніж знову відвести погляд.

Гра на контрастах

Вона перетворила тонку демонстрацію сексуальності в справжнє мистецтво. Її знаменитий образ у білій сукні, що розвівається, став символом жіночої сексуальності. Спокусливі погляди поєднувалися з дитячою безпосередністю, створюючи неповторний коктейль, який зводив чоловіків з розуму. Мерилін вміла перемикатися між образами: то вона була милою дівчинкою-сусідкою, то фатальною жінкою. Ця непередбачуваність робила її ще більш привабливою.

Мерилін ми знаємо як ідеальну леді в бездоганних сукнях. Однак це щось, значно більше, ніж просто вдало підібраний одяг - її магнетизм не зіпсував навіть картопляний мішок. Історія цієї фотосесії сягає 1951 року, коли якийсь журналіст назвав її “вульгарною” і написав, що їй більше підійде картопляний мішок. Акторка ж у відповідь влаштувала фотосесію у мішку з-під картоплі.

Кадри з тієї самої фотосесії 1951 року

Вразливість як зброя

Мерилін Монро часто створювала образ безпорадної дитини, яка потребує захисту. Це пробуджувало в чоловіках бажання піклуватися і захищати.

Акторка - приклад неймовірного магнетизму Фото: Photoplay magazine

Вміння слухати

Окрім інших своїх талантів, Мерилін була відмінним психологом. Вона вміла створити атмосферу довіри і зробити так, щоб чоловік відчував себе єдиним у світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мерилін назавжди залишиться іконою поп-культури, хоча ми точно знаємо, що за маскою непереборного магнетизму була справжня жива жінка. Однак мова її тіла повністю змінила те, як вона представила себе світові. Також ми розповідали, як дізнатись, чи добре ви цілуєтесь.