Зухвало-ніжна Наталка Денисенко напівоголеною зачитала ліричного вірша Ліни Костенко, який їй ідеально пасує (ВІДЕО)

Секс

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторка прочита уривок з вірша "Я егоїстка"

Відома українська акторка Наталка Денисенко, яка нещодавно виклала спокусливі фото у величезному капелюсі, не перестає дивувати відвертістю своїх фоловерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

На своїй офіційній сторінці в Instagram Денисенко розповсюдила досить пікантний ролик. У ньому артистка позувала напівоголеною (лише у білизні на початку відео).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потім селебритіс постає вже одягненою та читає на камеру уривок з вірша Ліни Костенко “Я егоїстка”. Рядки, які Наталка продекламувала, вона лишила у підписі до ролика.

Щоправда, Наталка додала у своєму пості, що не впевнена, що авторкою вірша справді є Ліна Василівна. Свої сумніви Денисенко прикріпила тим, що не змогла знайти прочитані рядки в жодній збірці поетеси.

Зауважимо, що особливу увагу фоловерів привернула не тільки поетична частина її публікації, а й те, наскільки Наталка була чуттєвою та навіть кокетливою, коли читала твір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталка Денисенко чесно відповіла, чи мала таємний роман з Тарасом Цимбалюком. Артистка розповіла, які насправді стосунки повʼязують її з відомим колегою.