Що у вас в штанях? 11 видів пенісів та в яких позах вони - найкращі

Секс

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Колаж Hochu.ua / Найкращі пози для "олівця", "молотка" та інших видів членів

Все залежить від фантазії та ентузіазму

Ваш секс - тільки ваш. І яким би не був ваш чи вашого партнера член - він прекрасний. Пеніси такі ж різні, як і люди, з яких вони ростуть. Тому дуже важливо його любити та знати, як отримати максимальний профіт від того, що саме у вас в штанях. До речі, ви знали, що чоловіки теж можуть симулювати оргазм

Перш за все, давайте визначимось: не існує такого поняття, як “не такий член”. Будь-який розмір і форма прекрасні. Особливо, якщо вміти ними користуватись. От про це і поговоримо детально разом із Healthline.   

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які є види пенісів

Якщо у формі пеніса і є щось загальне, то можна сказати, що більшість із членів тяжіє до циліндричної форми. Часто голівка є ширшою, ніж стовбур, або, принаймні, більш вираженою. Розглянемо детально.

Вигнутий вгору

Під час ерекції такий член має вигин, як у банана. Такий пеніс має перевагу у партнерському сексі з жінкою, адже він полегшує стимуляцію так званої точки G. Цей вигин дозволяє бути на висоті у будь-якій варіації місіонерської позиції. 

Вигнутий донизу

Щоб візуалізувати це, уявіть перевернутий банан. Така крива теж має перевагу у стимуляції “точок задоволення”, які проходять уздовж передньої стінки піхви або прямої кишки. Просто для цього використовуйте пози, де ви будете ззаду - доггі, ложка тощо.

С-подібний

Ще його називають “каралька”. Цей тип пеніса має помітний вигин вправо. Не бійтесь експериментувати - положення пеніса та вправи з різними кутами проникнення допоможуть вам знайти те, що підходить саме вам. Зробіть так, щоб ваш вигин працював на найгарячіших точках партнерки чи партнера. Як варіант, спробуйте T-bone. За неї партнер, що проникає, лежить на боку так, щоб вигин його члена “дивився” вгору. Інший партнер лежить на спині.

cosmopolitan.com @LUCYMACARONI / Поза T-bone ідеальна для “каральки”

Прямий

Це пеніс, що зберігає практично однакову форму від стовбура до головки. Тут вам не потрібно пристосовуватися до кутів один одного, просто віддавайте та отримуйте максимум у будь-якій позі, яка вам подобається та дозволяє легко досягти ерогенних зон один одного.

Широка основа та вузька головка

Цей пеніс біля основи товщий і звужується з наближенням до головки, як конус. Як і всі форми, ця має певні переваги. Вузький кінчик полегшує вхід, а широка основа забезпечує ефектну стимуляцію на вході у піхву, де, як відомо, найбільше нервових закінчень. Також, якщо ви практикуєте анальні ігри, це - чудовий варіант, адже поступове збільшення обхвату допомагає розтягнути анус. 

Вузька основа та велика головка

Так званий “молоток” має всі умови для гарної роботи. Додатковий обхват на кінчику стимулює стінки по мірі проходження члена у вагіну або пряму кишку. Абсолютно підходять класичні місіонерська чи доггі, та і взагалі всі пози, які дозволяють глибоке проникнення.

lybrate.com / Різновиди чоловічих членів

Види пенісів за товщиною та довжиною

Але форма - це ще не все. Також різняться довжина та товщина пенісів. Незалежно від комбінації цих факторів, кожен знайде щось до смаку собі та партнеру.

Менші за середні довжина та товщина

Так званий “корнішон” теж підходить для чудового сексу. Якщо ви хочете глибше проникнення, деякі позиції кращі за інші. Наприклад, доггі-стайл.

Велика товщина та менша, ніж середня товщина

Такий член коротший, товстіший, тому він здатен чудово стимулювати стінки піхви чи прямої кишки. Знову ж - чутливі нервові закінчення розташовані біля входу, тому така композиція забезпечує фантастичне проникнення для обох сторін.

Середня довжина і обхват

Такий пеніс не надто великий і не надто малий. Він без додаткових умов та налаштувань підходить для будь-якої позиції, яку ви захочете спробувати. Не бійтесь експериментувати та пробувати нове.

Довжина та товщина більші, ніж середні

Саме ці члени ви можете бачити у порно в більшості випадків. Хоча це може здатися щасливим квитком у захмарний секс, це також може бути трохи складно сприймати — буквально. Лубрикант - ваш кращий друг. А також позиції, які дозволяють мати більше контролю тому, хто приймає, щоб контролювати глибину. Ви можете зробити це в місіонерській позі, позі ложки і навіть ззаду.

Тонкий член з довжиною, більшою за середню

Це “олівець”. І, звісно, член насправді не тонкий, як олівець, але він помітно довший і вужчий за середній. Найкращі результати він показує у позах зі стиснутими ногами. Наприклад, спробуйте ложку - вона створює тісний простір і вимагає додаткової довжини, якою і може похвалитися цей вид. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як немає двох абсолютно однакових чоловіків, так не існує і двох однакових пенісів. Тому не порівнюйте себе з кимось, а краще зосередьтесь на задоволенні, яке цей орган приносить. Також ми розповідали про дві пози, в яких найвища вірогідність “вагінального” оргазму.