“Сухий” інтим: що це таке і чому його варто практикувати з партнером і без

Секс

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

askmen.com / Цікава інтимна практика

Цікава інтимна практика, якою можна займатися у парі і без неї

Ми розповідали, чому у парі важливо обійматися без одягу. Тепер поговоримо про ще одну цікаву інтимну практику, яка зможе зблизити вас у партнером чи партнеркою, стати частиною еротичної гри чи навіть окремим її елементом.

Ідеться про “сухе” тертя. В англійській мові цей процес означає вираз “dry humping” (дослівно - “сухе горбкування”). Детально про суть та переваги такої практики для медичного ресурсу WebMD розповіла докторка медичних наук, авторка книг-бестселерів та блогерка Ніколь Свінер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що таке “сухий” інтим?

Як правило, ця практика передбачає тренування або потирання ваших статевих органів об тіло або статеві органи партнера чи партнерки. Це може відбуватися в незалежності від того, чи є на комусь із учасників інтеракції одяг.

Яка різниця між драй-хампінгом, мастурбацією та сексом?

Тертя не передбачає прямого генітального контакту чи проникнення. Зазвичай партнери ще одягнені, а обмін рідинами в організмі не відбувається. Ця практика може призвести до оргазму, тож це - чудовий варіант інтиму, що не має ризику вагітності чи захворювань, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ). Крім того, це гарний варіант прелюдії або еротичної гри. Також таке тертя може бути формою мастурбації, коли виконується від сторонніх предметів.

Чому варто спробувати драй-хампінг?

Про це розповіла лікарка та членкиня Британської асоціації сексуального здоров'я Дана Марагутакіс на сторінці власного освітнього проекту Yoxly. Вона навела три причини, через які цю практику точно варто спробувати.

Розширення прелюдії

Процес взаємного тертя геніталіями через одяг або без нього може бути чудовою прелюдією. Це поступово посилює збудження та очікування в обох партнерів. Також воно може бути включене в інтимні моменти поза спальнею, створюючи основу для подальшого зв'язку.

Сенсаційне задоволення

Хампінг може бути неймовірно приємним. Тертя та тиск на ваші ерогенні зони можуть призвести до інтенсивних відчуттів та посиленого збудження.

Дослідження тіла

Цей процес дасть вам можливість дослідити як своє власне тіло, так і тіло партнера. До того ж зробити це способами, які можуть виявитись несподіваними та захоплюючими.

Якщо ви вирішите спробувати цю практику із партнером, обговоріть свої обмеження заздалегідь. Деякі люди можуть розглядати її як акт прелюдії, тоді як інші, можливо, вважають за потрібне на ній і зупинитися. Обговоріть свої межі та очікування, щоб переконатися, що ви та ваш партнер маєте одні очікування від процесу і що ваш партнер не проти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як і в будь-якому інтимному починанні, ключем до задоволення є добровільність зі сторони всіх учасників взаємодії. Також ми розповідали про найбільші помилки, які жінки роблять у ліжку.