"Мені хочеться кожен день": молода дружина Віктора Павліка розповіла про секс в їх стосунках (ВІДЕО)

Секс

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова та Віктор Павлік. Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Репяхова заговорила про пікантні подробиці подружнього життя з артистом

30-річна дружина Віктора Павліка, яка заговорила про появу другої дитини, розповіла про інтимну сторону їх стосунків. Катерина Репяхова зізналася, скільки разів на тиждень у них має бути секс і поділилася іншими пікантними подробицями особистого життя. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

У коментарі “Люкс ФМ” блогерка та концертна директорка Віктора Павліка, а разом з тим і четверта дружина співака, розповіла про власні інтимні забаганки. Катерина Репяхова не приховує, що хотіла б щоденно мати секс з коханим. Втім вона зазначає, що велику роль в цьому відіграє й вік її чоловіка — зараз артисту 58 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того блогерка розповіла й інші подробиці щодо своїх сексуальних забаганок. Так, Катерина підкреслила, що найкращим часом для інтиму вважає ранок — дружина Віктора Павліка вважає цей час найбільш продуктивним, а ввечері воліє відпочивати.

Дивлячись, скільки років партнерам. Якщо вже 50+… Оскільки мій чоловік вже старший, я вже трошки думаю інакшими мірками. Якщо казати про себе, то мені 30 років і мені хочеться кожен день,
— розповіла Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова розповіла, чим закінчився її багаторічний конфлікт з колишньою дружиною Віктора Павліка. Блогерка розсекретила, чи вирішилося питання з квартирою у Києві, через яку й почалися їй великі сварки.